Professionel teambuilding

Green Adventure arbejder seriøst og målrettet med udvikling af virksomheder, teams, sportshold og organisationer. Vores arbejdsmetode bygger på ideen om at kombinere det bedste fra den traditionelle kursusform med styrkerne fra et oplevelsesorienteret læringsmiljø. Øvelserne, vi benytter, gør det muligt for alle at deltage.

Vi arbejder bestandigt med relation mellem læringsmiljøet og virkeligheden i organisationen. Det er ud fra kundens ønsker, organisationens værdigrundlag og specifikke opgaver, at vi sammensætter vores kurser. På denne vis arbejdes med at opnås det ønskede mål.

High Performance Teambuilding

High Performance Teambuilding

High Performance Teambuilding er for teams, som til stadighed producerer ekstraordinære resultater. Det er for teams, der har fokus på det specifikke formål, hvor teammedlemmerne kommunikerer åbent med hinanden, hvor teammedlemmerne accepterer og villigt indarbejder ændringer, og hvor der arbejdes med tillid og respekt for hinanden. Der arbejdes løbende med lærings-og udviklingsprocesser.

High Performance Teams har effektive procedurer for at få og dele ressourcer, tage beslutninger og implementere dem, øge kreativiteten hos teammedlemmerne, bringe konflikter til overfladen og løse dem, samt at samarbejde med andre uden for teamet.

Endvidere optræder High Performance Teams med fleksibilitet, og der opstår ofte en naturlig synergi baseret på teammedlemmernes forskellighed og vidensdeling. Pædagogikken er opbyggelig i sin form med fokus på, at alle deltagere lærer og udvikler sig gennem lyst og positive oplevelser.

Det sagde Neoperl Nordic A/S
Kontakt os for et godt tilbud
professionel teambuilding