Rejser

Green Adventure tilbyder oplevelser uden for Danmarks grænser i form af både firmature og ture med familie og venner.

Firmature til SpanienOplevelsesture til NorgeFamilieture til Spanien

Firmature til Spanien

Green Adventure er gået i samarbejde med coach Charlotte Kaas, Marbella Fitness camp og Finca Naundrup om at lave unikke kurser for virksomheder i feriebyen Mijas Costa, Marbella i Spanien.

Vi kombinerer det traditionelle kursusmiljø med sjove, udviklende øvelser og aktiviteter fra outdoorlearning. Øvelserne er med til at udvikle gruppen til et team, hvor vi i evalueringerne drager paralleller fra øvelserne til det daglige arbejde på arbejdspladsen.

Se mere på marbellefitnesscamp.com og fincanaundrup.com

Det sagde Spar Invest
Kontakt os for et godt tilbud
firmature

Oplevelsesture til Norge

Green Adventure arrangerer rafting på Torvedalselven i Birkeland kun 30 km fra Kristianssand. Raftingen går fra Tjærestrøm ned til Grytefos.

Turen varer 4 timer og tager dig med på en fantastisk rejse ned af Torvedalselvens fineste partier. Hele 18 forskellige fosser og stryg forceres undervejs.

Elven er graderet til medium vanskelighedsgrad (ca. 3). Lokale guider fra Birkeland Rafting med professionelt udstyr tager dig med på en tur, du sent vil glemme.

Ud over Rafting kan vi også tilbyde klatring i træer, på klipper og i klatreskogen i Norge.

Det sagde Intersport
Kontakt os for et godt tilbud
firmature

Familieture til Spanien

Green Adventure giver dig muligheden for en aktiv efterårsferie i 2016. Der er tale om en sjov uge som giver inspiration til et sundere liv.

På ferien er der arrangeret aktiviteter såsom:
Mountain bike, beach volley, basketball, tennis, beach fodbold, 5-a-side fodbold, crosstraining, pool workout, svømmeundervisning, vandzumba, boksning, yoga, klaring, bueskydning, bordtennis, vandretur.

Se mere på marbellefitnesscamp.com og fincanaundrup.com

Kontakt os for et godt tilbud

firmature