Teambuilding for sjov

Med Teambuilding for sjov får du en tur med masser af action, sjov og konkurrence. Aktiviteterne er bygget op omkring samarbejds- og kommunikationsopgaver og alle kan være med på både de fysiske og psykiske opgaver. Opgaverne tæller kanosejlads, tandem-race, løb, walk-around og meget mere.

Team ChallengeKlatring og rapellingPolterabendTeam Gastro

Team Challenge

Team Challenge er en konkurrence mellem afdelinger, teams, virksomheder eller hold, til vands, til lands og i luften.

Opgaverne som Team Challenge deltagerne møder undervejs er bl.a. samarbejds- og kommunikationsopgaver, sejlads, klatring, rapelling. De deltagende bliver delt op i hold af 5 og skal være indstillet på, at opgaverne er fysisk og mentalt udfordrende. Fælles for opgaverne er at de vil udfordre deltagerne i samarbejde, teamledelse, kreativitet, effektivitet, kvalitet etc, og at de har alle et fysisk element i sig.

Team Challenge er en unik mulighed for virksomheder der gerne vil træne sine medarbejdere i at arbejde i grupper eller for sportshold der vil øge præstationsniveauet.

Det sagde Røde Kors
Kontakt os for et godt tilbud
teambuilding

Klatring og rapelling

Klatring og rapelling er ikke kun for supermænd og jægersoldater. Det er sjove og udfordrende aktiviteter, hvor alle helt ned til 6 års alderen kan være med. Der er garanti for at blive udfordret fysisk og ikke mindst mentalt.

Vi starter altid, hvor alle kan være med, og så er det op til klatreren selv, hvor langt man vil klatre. Klatring og rapelling kan være grænseoverskridende aktiviteter – derfor gør vi meget ud af, at deltagerne skal føle sig trygge ved udstyret og instruktøren. Vi presser ikke deltagerne, da det er vigtigt for os, at deltagerne går hjem med en succesoplevelse.

Instruktørerne er uddannede og udstyret vi bruger er selvfølgelig godkendt til aktiviteterne. Der er ingen specielle forudsætninger for at kunne deltage, men praktisk tøj og sko anbefales. Klatring er muligt året rundt, men kan dog aflyses af sikkerhedsmæssige hensyn i tilfælde af hård blæst, frost eller megen regn.

Det sagde Expedit
Kontakt os for et godt tilbud
teambuilding

Polterabend

Ønsker I, at give den kommende brud eller gom en uforglemmelig dag i selskab med nogle af de mennesker, der betyder mest for dem? Og skal det helst finde sted i nærheden af Randers, Aalborg eller Århus? Så er I landet det helt rette sted.

Hos Green Adventure har vi 16 års erfaring med polterabendarrangementer. Vi tilbyder mange forskellige aktiviteter, som sikrer en aktiv polterabend, hvor sjov og samvær er i fokus.

Individuelt tilpasset polterabend

Har I specifikke ønsker eller behov til en polterabend, kan vi skræddersy en løsning, som dækker disse. Vi kan således arrangere en polterabend med varighed fra få timer til en hel dag, hvor sjov, action og udfordrende aktiviteter skaber rammerne om den perfekte polterabend.

Kontakt os for et godt tilbud

teambuilding

Team Gastro

Team Gastro er et firmaarrangement, hvor vi kombinerer sjove og lærerige teamøvelser med delikat gastronomi. Sammen med den professionelle kok, Bruno Lecanu, fra Det Franske Hjørne arrangerer vi kokkeskole og teamudvikling for virksomheder. Eventet henvender sig til virksomheder, der gerne vil lave noget sjovt og socialt sammen og samtidig lære noget. Dagen vil derfor bestå af sjove praktiske teamaktiviteter og udfordrende opgaver i køkkenet skal deltagerne på skift arbejde sammen med kokken om at lave en forret, hovedret og en dessert, som sammen med kaffe og te afslutningsvis nydes i fællesskab. Her vil hver gruppe præsentere, den ret, som de hver især har stået for.

Alle kan deltage, og vi vil umiddelbart efter hver opgave lave en kort evaluering, hvor vi drager paralleller mellem aktiviteten og det daglige arbejde i virksomheden. Eventet afvikles i og omkring Det Franske Hjørnes hyggelige lokaler på Holmgaard i Skødstrup ud for Aarhus.

Kontakt os for et godt tilbud

teambuilding